I never said I was deep

Ne znam da li će Adrian Mole u nekom svom novom dnevniku pomenuti Jarvis Cocker-a, bar iz tog razloga što je nekada putovao u Sheffild. Zapravo je, kada se zamisliš, stvarno čudno da  Sue Townsend nije pomenula Jarvisa, ali o tome neki drugi put. Zapravo, kada se zamisliš, ja sve ovo kobajagi pričam.

Iako je album Further Complications izašao u javnost pre nekoliko godina, jedna pesma posebno opseda moju sestru, a ja, kao sestra, moram i o tome da razmišljam. Iako sam joj nekoliko puta rekla da je pesma apsolutni hit i da je sasvim genijalna, iz nedelje u nedelju mi usput dobaci: slušam Jarvisa, pesma je takav hit!

Kratak  off:

-S obzirom na to da sam još u osnovnoj školi naučila osnove astrologije, jer se nije retko dešavalo da nakon rečenice- imala sam pismeni, sestra kaže: Saturn ti je retrogradan, i onda uvek otvori neku knjigu, a u tim prilikama je uvek imala po neku knjigu u ruci; iz tog razloga, a i nekih koji nisu astrološke prirode, jako se zamislim nad svime što moja sestra kaže.-
Već nekih pola godine bar nekoliko puta sedmično pustim famoznu pesmu: I never said I was deep.
Uvek se poistovetim sa Jarvisom kada kaže ‘’I never said that I was clever’’, osećam empatiju kada izgovori: “My morality is shabby, my behavior unacceptable’’, nasmejem se kada otpeva stih ‘’And if you’re waiting to find what’s going on in my mind, you could be waiting forever’’ a potom mi malo podigne pritisak dok se samokritikuje ali to traje do momenta u kom izjavi: “No, I’m not looking for a relationship– just a willing receptacle.”
Za kraj, mogu samo da kažem : slušam Jarvisa, pesma je takav hit!
Dakle, I never said I was deep, but I am profoundly shallow


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s