Uputstvo

Ima ihraznih.NekaSukratkaAnekaduga i akomožešovuRečenicu daPročitašzaManjeodjednogMinutaTisiGenijeIzatoPrelazišnaSledećiNivoSpecijalnihUputstava.
———————————————————————————————
Poštovani korisniče,
Čast nam je što se odabrali naš proizvod koji je posebno dizajniran za prostornu upotrebu a u skladu sa najvišim standardima o kvalitetu i bezbednosti proizvoda.
Sa radošću možemo da Vas obavestimo da je ovaj posebno osmišljen uređaj prošao sva testiranja koja je Sektor za razvoj novih tehnologija brižljivo razrađivao tokom poslednjeg tromesečja. Kao rezultat unapređenja performansi sada su dostupne još tri funkcije pored postojećih 7. Ali, to je samo početak.
Više ne morate da tražite daljinski upravljač, niti da blagim dodirom prsta aktivirate taster: senzori se aktiviraju pomeranjem Vaše leve obrve u bilo kom trenutku, u Vašem domu.
Zamislite život u domu prepunom smeha!
Sada je to moguće! Osmehnite se i namignite svom posebno dizajniranom uređaju.
U brošuri koja prati ovaj uređaj naći ćete uputstva koja ćete vrlo lako zapamtiti jer naša kompanija je usmerena da deluje na zadovoljenje svake potrebe svojih korisnika.  Mi mislimo na Vas i Vaše potrebe.
Lakim sklapanjem kapka levog oka Vi dajete naredbu uređaju da počne da radi na prvoj brzini!
Naš tim za specijalnu razradu električne i elektronske opreme sada može službu za servisiranje da isprati u daleku prošlost jer više neće biti potrebne usluge održavanja ili remontiranja rezervnih delova.
Ovaj uređaj je napravljen da radi večno.
Ali ukoliko se ipak dogodi da ovaj proizvod prestane da radi ili pokaže bilo kakvu disfunkciju, prenosimo u pismenu formu usmeno saopštenje koje je dala naša kompanija na međunarodnoj konferenciji održanoj povodom Održivosti najnovijih tehnologija: Greška nije do nas, već do Vas.
Očekujemo da ispunimo sve Vaše zahteve! 
Ali, to nije sve: Mi ćemo učiniti sve za Vašu sigurnost i sigurnost Vašeg doma.
Brošuru ćete dobiti nakon 38 časova od datuma preuzimanja proizvoda na adresi koju ste ostavili ljubaznom prodavcu kod kog ste kupili uređaj.
S poštovanjem i uz najiskrenije čestitke,
 Brisaachi maggle
Deaf Quay 9000/9
Elsewhere, Shortcut
Tel: +0099000000000
       +0909000000000
       +0099000000000
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s